ateistek

Bratska posojila

Alojz Jamnik, bivši član uprave NLB, pristojen za področje poslovanja z velikimi podjetji, je dajal milijonska posojila katoliški cerkvi. Med najvišjimi cerkvenimi “dostojanstveniki”, ki so potem preko mariborske nadškofije, s tem denarjem skušali olastniniti veliko slovenskih podjetij, pa je njegov brat Anton Jamnik (ljubljanski pomožni škof).

Eh, kako nas peljejo scat tile dušebrižniki, kaj? Ste se pripravili, da boste z varčevanjem poravnali tudi pufe slovenske RKC pri NLB? No, saj vas Janša ne bo preveč spraševal, saj se pričakuje, da ste ZA varčevanje (ki so posledica tudi teh kreditov), čeprav je za dosti milejše Pahorjeve ukrepe pred meseci na izsiljenih referendumih goreče svetoval, da je potrebno obkrožiti 3x PROTI. Ironija par excellence. Tako, kot vas nič ni vprašal takrat, ko je bilo potrebno slovenski RKC preko bratskih navez dajati stomilijonske kredite. Zato, odpirajte denarnice in tišina. Vsega je tako ali tako kriva Pahoreva vlada, če je verjeti vepru Vizjaku.

28 marca, 2012 - Posted by | Slovenija

3 komentarji »

  1. Varčevanje pomeni da daješ po malem nekaj na kupček in si potem nekaj kupiš…To kar pa zahteva država zdaj od nas je pa odpovedovanje – mi nič ne bomo imeli od tega, samo manj…:)) Uporabljamo prave besede!!

    Komentar od janez | 28 marca, 2012 | Odgovori

  2. Aha, pred nami je selektivno varčevanje. Večina nas bo morala biti ponižnih, medtem ko bodo nekateri zdaj prišli na svoj račun.

    Komentar od jin | 28 marca, 2012 | Odgovori

  3. Sesuli bomo tega trgovca s smrtjo. Je črna sramota Slovenije. Je eden dokazano najbolj škodljivih ljudi v državi. Prišel je čas ko bo moral iti! For ever. Down.

    Komentar od Mrkojama | 28 marca, 2012 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: