ateistek

Kako nam finančni trgi krojijo gate

Živa žalost, da nam banda s finančnih trgov dejansko kroji gate.

Ljudje po svetu se sploh ne zavedajo koliko kapitala prebivalstva je pravzaprav na teh trgih in ga banke uporabljajo za špekuliranje, ne da bi jim ti isti ljudje sploh dali za to dovoljenje.

In potem, ko se jih s ponzi shemami, kot je bila hipotekarna od Goldman Sachsa, opehari (no,v resnici so ozkih krogi v vodstvih največjih svetovnih bank in zavarovalnic vedeli kaj počenjo, tako, da je ta “opeharjenost” na najvišjih inštancah v resnici zgolj navidezna) potrkajo na vrata držav, da jih dokapitalizirajo, češ, če nas spet ne napolnite z denarjem, se bo sistem razpadel. Neverjetno, kako pretkan plan, ki se ob nevednih ljudeh vedno izide.

Torej, na kratko, kaj so naredili….Pobrali so denar ljudem, se z njim namerno zašpekulirali z goljufivimi, skrbno naštudiranimi derivati (a ni čudno, da so v njih sodelovale praktično vse večje banke Zahoda, naključje, ja zihr!), nato pa nas dodatno zadolžijo, da svoj denar (ki je v resnici vmes izginil) sploh lahko dvignemo na teh istih bankah.

Lahko se zahvalimo Billu Clintonu, ki je, debelo financiran s strani bančnega lobija (po Bilderberg sestankih je bil viden še preden se je sploh uradno pojavil v politiki, enako tudi Obama ampak pustimo to), v zameno sprejel zakonodajo, ki je odpravila ločnico med finančnim delom bank in delom, kjer se nalagajo prihranki prebivalstva. Danes pa ta isti plačanec mafije predava okoli za mastne honorarje, kako se rešiti finančne krize. Bizarno!

Rešitev te fašistične diktature finančnih trgov (ti so v resnici trgi le po imenu, saj za njimi stoji globalna mafija in ga usmerja po svoje s prihranki navadnih ljudi ali pa štanc mašinami treh centralnih bank) bi bila TAKOJŠNJA ločitev premoženja prebivalstva na bankah od finančnega dela (KILOMETRE NARAZEN), ki služi njihovemu igračkanju in, kot zdaj vidimo, tudi izsiljevanju tistih od katerih so denar sploh vzeli.

Druga rešitev pa bi bila TAKOJŠNJA vrnitev centralnih bank nazaj v upravljanje državam preko transparentnega, internetnega pregleda, kaj centralne banke pravzaprav delajo in kakšni so njihovi načrti z novimi emisijami denarja ter kam gre, za kakšne obresti ter ukrepi za stabilizacije komercialnih bank. Državljani pa bi na POSEBNIH volitvah volili guvernerja. Ljudje se sploh ne zavedajo, kako hudičevo je pomembno plasiranje svežega denarja iz centralnih bank v komercialne za gospodarsko rast.

Zdaj namerno nočejo plasirati večjih količin novega denarja (oz. plasirajo ga le toliko, da se sistem ne podre), komercialnim bankam pa so preventivno dvignili količino denarja, ki ga morajo imeti v vsakem trenutku na razpolago z namenom, da ga čim manj posodijo ljudem. Češ, kriza je in morate imeti toliko in toliko sredstev pri sebi sicer ne boste naredile stres testa in podobnih bedarij, ki so se jih izmislili. Vsak bedak pa ve, da banke ne obstajajo zato, da bi denar držale pri sebi ampak, da bi ga posojale. In vse to pri treh centralnih bankah (FED, ECB, Bank of England) počnejo, ker si želijo implementacij določene zakonodaje, ki jim bo dala še več vladavine. Oz. vladavine tistim, ki so si jih prilastili.

Res ne vem, kako je mogoče, da je človeštvo tako neverjetno, DVOJNO KRAJO, sploh dopustilo bankam in mafiji, ki stoji za njimi preko lastniških deležev?? Kdaj bomo vendar spregledali to igrico, ki se je igrajo z nami tri privatizirane centralne banke in nekaj najmočnejših svetovnih bank, ki preko lastniških deležev upravljajo praktično z vsemi svetovnimi multinacionalkami.

22 novembra, 2011 - Posted by | V razmislek

2 komentarja »

 1. Masters of the universe doing gods work according to Lloyd Blankfein. Na žalost je tako vedno bilo in tudi aroganca ni nova. Zato pa je pred kratkim zakrožil po twitterju naslednji izrek:

  Give a man a gun and he can rob a bank, give a man a bank and he can rob the world</a

  Vsake toliko časa se mahinacije skavrajo in tedaj ljudje zahtevajo konec tega očitnega sužnjelastništva, tako kot zdaj. A kolikorati smo že bili na tej točki v zgodovini…

  Komentar od Apollo | 9 decembra, 2011 | Odgovori

 2. How To Rob A Bank
  With high debt and consumerism effecting every citizen’s equity and well-being, what changes were made to the bank’s lending programs to prevent another recession? How To Rob a Bank is a documentary with an inside look in the world of banking. WIth the collapse of wall street costing Americans AND canadians trillions of dollars, Trevor Dedman embarks on a journey to the root of the issue…the Bank’s Lending. Enjoy this footage(240p), that was captured with real Canadian banks, real applications for credit and for real money. All of these shots were taken with Ipod nano’s and placed on the desks right in front of the agents, without their knowledge.

  Komentar od Apollo | 12 decembra, 2011 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: