ateistek

Virantove blodnje

Na napovedi LDS, da bo ostala v Pahorjevi koaliciji, so se včeraj odzvali v Zboru za republiko. Po mnenju njegovega predsednika Gregorja Viranta se je Pahor uklonil izsiljevanju najmanjše koalicijske stranke, namesto da bi udaril po mizi. Le kje ima premier hrbtenico, se sprašuje Virant in dodaja, da se Pahor boji predčasnih volitev in zato želi za vsako ceno obdržati zdajšnjo koalicijo.

Dnevnik.si

Oh, kak bebo zna biti ta Virant. Njemu je očitno bolj logično, da se predsednik vlade postavi na stran njihove favoritke, ogrozi lastno vlado in ima hrbtenico po Virantovo, kot da bi se postavil na stran lastnega ministra in svojih koalicijskih partnerjev ter vladal še naprej. No, gospod Viran, kolikokrat se je vaš fuhrer Janša postavil na stran kakšnega od levih in potunkal koga z desne?  Naj zaupam: NIKOLI. In niti takrat ne 🙂

In prav je, da prekupčevalska dobra vila leti z državnega tožilstva, preden ga spremeni v svoj fevd, kjer je že zaposlila ves svoj naraščaj.

Priznam pa, da sem vsaj enkrat prijetno presenečen s strani Pahorja, čeprav vem, da gre iskati zasluge drugje. Če predsednik vlade sam ne zna vladati ali pa si ne upa, naj ga pač poučijo tisti, ki znajo. Na naslednjih volitvah dobijo moj glas.

Kateri predsednik vlade se ne boji predčasnih volitev, če je v njem vsaj trohica samoohranitvenega nagona? Mislim, da se jih v tem trenutku boji tudi Janez Janša, saj se zelo dobro zaveda, da bi bilo v tem trenutku, ko je gospodarstvo na samem dnu, popolnoma neumno prevzeti oblast. In kje so tiste velike, spontane demonstracije, kot se je izrazil že pred meseci?  Hecno, kako lahko nekdo spontanost napove z govorniškega odra- očitno ne razumem pravega pomena te besede. Mogoče si pripravlja teren za jesen, ko bo kriza počasi jenjala, vonj pa bo še kako živ. Povprečen Slovencelj je tako ali tako že sedaj prepričan, da je za krizo kriv Pahor, Kresalova in še kak bulmastif bi se našel.  Nihče pa se ne vpraša, kako lahko država s smešno nizko številko dveh milijonov prebivalcev sploh ustvarjala ne vem kakšno ekonomijo, ki bi bila samozadostna do te meje, da bi prva izšla iz krize ali celo postavljala nove gospodarske trende. Na osnovi česa pa? Preprodajanja oz. shopping centrov? Mogoče od vseh sort kopiranja? Država s tako mizernim stanjem lastnega znanja, se gre lahko le ekonomije, ki jo ustvarjajo drugje, sama pa je kolonializirana podružnica. Torej, najprej bo potrebno počakati, da veliki lažje zadihajo (beri, za nas to pomeni predvsem Nemčijo) in naročijo nam, malim, da izdelamo kaj, praviloma preprostejšega (ker smo cenejši kot njihova domača delovna sila) ter z vnosom novega denarja od plačil, pospešijo tudi naše gospodarstvo, če mu lahko tako rečemo.

13 aprila, 2010 - Posted by | Slovenija

8 komentarjev »

 1. hm….vsak povprečen Slovenc, ki ima IQ vsaj tolikšen kot je št. tvojega čevlja, VE, in to hudičevo dobro ve, da vse odtlej, kar imamo novo vlado, sedimo v nekakšnem gledališču norišnice na Polju ali v Idriji. Glavni igralci nam na debilen način igrajo tragikomično farso o tem, kako uničiti Slovenijo po hitrem postopku. Žal so pri tem sila uspešni, malo tudi zato, ker v dvorani, med gladalci, sedi nekaj podobnih bedakov, ki tistim na odru, z užitkom ploskajo, upajoč, da bo kakšna drobtina s požrtije padla tudi v njihova lakomna usta. Žal pa v dvorani (za vse sotale) že primanjkuje vrečk za kozlanje, kajti večina ob tem, kar vidi na odru, in ob namigih, kdo vse pa tej ubogi zjebani državi ukazuje izza ozadja, bruha še žolč. Kaj konkretnega itak ne morejo več, ker so jih tisti na odru že zdavnaj spravili na beraško palico….

  PS
  Prijaqteljsko ti pa svetujem, da umakneš stavek, kjer piše, da 2-milijonska Slovenija ne bi mogla ustvarjati solidnih prihodkov za solidno življenje. Ali hočeš reči tudi ti, da smo Slovenci lenuhi, ki se nam ne ljubi delati?
  grrrrrrrrrrrrrrrrr

  Komentar od milenči | 13 aprila, 2010 | Odgovori

 2. Prijateljsko, OJOJ s temle člankom si total zgrešil!!! Lahko grem tudi v detalje, pa najbrž nima smisla:))

  Komentar od grega | 13 aprila, 2010 | Odgovori

 3. Ali hočeš reči tudi ti, da smo Slovenci lenuhi, ki se nam ne ljubi delati?

  Ne, je pa tipicna slovenska finta, da delavce delodajalci jebejo v glavo, oni pa, namesto, da bi stopili skupaj, s sklonjeno glavo garajo se naprej za tisto miloscino od minimalke. In s takim nacinom se res ne da ustvarit solidnih prihodkov za dostojno zivljenje.

  Mogoce potem, ko trenutna generacija delavcev pomre…

  Komentar od Tomaz Z. | 13 aprila, 2010 | Odgovori

 4. No komentarji kot milenčijev kaže kako so nekateri popolnoma v ustroju sedanje protivladne politike. Resnica je da če pogledamo na RTV Slo ki je znano pod vplivom desnico in tega nihče ne zanika lahko samo gleda zelo domišljeno manupulacijo z informativnimi oddajami. Vseskozi se ustvarja občutek nesposobnosti vlade če ne gre drugače tudi tako da se med osrednjim dnevnikom med govorom prvega ministra kaže padajočo stavbo ali katero drugo zadevo katera v gledalcu vzbudi strah, srd, gnus in druge strahove v človeški psihi. Tega ne dela niti Berlusconi v Italiji, no saj mu ni treba ker je tako na oblasti in so mediji v njegovi lasti, državni pa pod njegovim nadzorom in gledalci tam verjamejo vsemu kar pride iz škatle. To kar se grejo na naši RTV pa gre že v področje sublimacijske tehnike katera je na ravni pedofilstva in se je RTV ne sramuje uporabljati kot RKC ne pedofilstva. Prišli bomo do stopnje ko bo pedofilstvo družbeno sprejemljiv pojav ker tako pravi RKC. Sublimacijska tehnika na javni RTV je psihično posilstvo našega naroda in je kriminalno dejanje.

  Še nekaj o uglajenem vodji Zbora za desno republiko Viranta.
  Virant se je včeraj tako šopiril le z namenom da bi prikril novico o luknji katera zeva z zdravstveni blagajni.
  Luknjo je ustvaril prav Virant pred volitvami leta 2008 ko je pokleknil prek zdravniško zbornico.
  Zanimivo je da je na RTV slo pomembnejše klobasanje Viranta kot luknja v zdravstveni blagajni in po drugi strani
  da Virant govori da vlada dela probleme namesto rešitev ampak Virant le obrača stvari saj je probleme napravil on sam in mora sedaj vlada reševati.
  Kako bi Janša vodil državo je zdaj jasno, zapravljal bi denar in tišal lačne množice z lažmi v RTV škatli pod njegovim nadzorom, kot to dela Berlusconi. Ljudje v sublimacijski zvočnoslikovni evforiji verjamejo vsemu in glede na to da se dobi celo intelektualce ki gledajo kmetijo se ni čuditi sedanjemu stanju.

  Komentar od sejmeni | 13 aprila, 2010 | Odgovori

 5. Pa še popravljal da je VIRANT pokleknil pred zdravniško zbornico in ne ‘prek’ kot sem napačno zapisal.

  Komentar od sejmeni | 13 aprila, 2010 | Odgovori

 6. @milenči:

  ——-Prijateljsko ti pa svetujem, da umakneš stavek, kjer piše, da 2-milijonska Slovenija ne bi mogla ustvarjati solidnih prihodkov za solidno življenje.———-

  Najprej definiraj kaj so to solidni prihodki? Drugič pa še enkrat preberi, kar sem napisal: slovenska ekonomija nikoli ne bo samozadostna do te meje, da bi prva izšla iz krize ali celo postavljala nove gospodarske trende.

  Glede na to, da si tudi sam eden tistih, ki misli, da je za sedanje stanje v Sloveniji kriva ta vlada, mi prosim obrazloži kako? V čem je neka druga država, gospodarsko primerljiva s Slovenijo pred krizo, v manjši krizi kot smo mi? Kaj naj potem rečejo neki Islandci, ki so bankrotirali ali Grki, Irci in Španci, ki so pred bankrotom? So jih vse zafurale vlade ali ekonomska miselnost, ki se je razbohotila med prividnim gospodarskim razcvetom? Zakaj bi bilo v Sloveniji drugače? V čem smo mi tako nekaj posebnega?

  Komentar od ateistek | 13 aprila, 2010 | Odgovori

 7. Afne guncate. Tako tukaj, kot to dela vlada. Rabite žensko z imenom riba Vanda. Da ta živalski vrt spravi v kletke, kamor sodijo. Ali pa sodite.

  Komentar od Rexmundi | 13 aprila, 2010 | Odgovori

 8. @Rexmundi, imaš prav. Guncanje afen, pod imenom levice ali desnice, je za opazovalce, ki smo dobri samo za plačevanje njihovih banan, ista stvar.

  Opravičevati bedarije, ki jih počne Pahor s svojo ladjo norcev, z bedarijami prejšnje vlade, pa je enosmerna vozovnica za Titanik.

  Komentar od mi-ya-gi | 16 aprila, 2010 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: