ateistek

Perverzno zanimiva zoofilija

Napovedana interpelacija zoper kmetijskega ministra, ki jo je sprožil zoofilni incident (ne)uglednega zdravni-ka(ce), pravzaprav kaže na vso bedo, ki jo premore slovenska opozicija v tem času.

Kaj vse bo sprožila smrt nekega sodomita (po homofobnem SSKJ-u: sodomija : spolno občevanje z živaljo; // knjiž., redko: homoseksualnost ?? – kateri kreten pa je pisal SSKJ?), si ne bi nikoli niti mislil, vendar pa me kratkovidnost, ki v tem času prežema povprečno slovensko politično oko, še bolj skrbi. Namreč, medtem, ko se vsi ukvarjamo s tem ali so bili neki psi obdelani z dildom ali ne in zakaj je uradna politika dovolila vračilo nevarnih psov izprijenemu lastniku s sumom korupcije in klientelizma, gre mimo nas veliko bolj pomembno dogajanje na zdravstvenem ministrstvu. Ampak, očitno je nekaterim bolj zanimivo predajanje momentu perverzne zoofilije, kot razsodnosti. Z obtoževalnim prstom kažejo na vse, ki jih kakorkoli lahko povežejo s to zgodbo. Pravzaprav sploh ni več razlike med Pogačnikom, Senico, Kresalovo ali Baričevičem. V tem podzavestnem obračunu so naenkrat vsi klientelistično-koruptivni sodomiti.

Če je Baričevič kot zdravnik uporabil vse sile, da je dobil nazaj svoje pse, čeprav jih ne bi smel, mu to prav nič ne zamerim. Vi ne bi potegnili vse ase iz rokava, za karkoli drugega, če bi seveda bili vplivno? No, no.. Lažete meni ali sebi? Prepričan sem, da se to v politiki dogaja prav vsak dan. Konec koncev, pa je Baričevič svoje početje plačal z glavo. Ne vem, kaj bi javnost še rada. Je bil še kdo drug napaden od trenutka, ko je država vrnila te pse lastniku? Če je, naj mu izplača odškodnino in zadeva je rešena.

Ampak, vrnimo se raje na ministrstvo za zdravje, kjer pa bi bilo dejansko povsem upravičeno pokazati s prstom. Žal v tem primeru ne bodo letele glave in ni trupla, čeprav je perverzija podobna. Namesto dildota nastopa injekcija.

Miklavčič je danes javno priznal, da je tudi naša država ena izmed tistih, ki je bila pritisnjena ob zid s strani farmacevtske industrije pri prelaganju odgovornosti v primeru, če bi šlo z novim cepivom kaj narobe. Iz proračuna so izhlapeli milijoni davkoplačevalskega denarja na račune farmacevta GlaxoSmithKline-a, samo zato, ker imamo nesposobnega ministra, ki je podpisoval vse te pogodbe o dobavah cepiva in zavestno prelagal odgovornost z dobavitelja na državo. Niti za ceno cepiva se ni pogajal. Dobro je vedel, da podpisuje pogodbe, ki so v nasprotju z zakoni te države. Za vse stranske učinke cepiva tako odgovarjala država. Povrnila bi vso škodo in razbremenilo Glaxa vseh odgovornosti, škod, kazni, glob, vključno s sodnimi stroški. Tako piše v pogodbi. Le kaj bolj nazornega je lahko pri tolmačenjih korupcije in klientelizma kot taka pogodba z državo? Si predstavljate, da državi nekaj prodate, ne da bi sploh odgovarjali za vsebino, ta pa to kupi po ceni, ki jo sami postavite? Sanjsko, pravzaprav.

Da mu škodljivih pogodb ne bi bilo treba podpisati, kaže primer Poljske, kjer so še pravočasno razkrinkali farmacevtsko zaroto in niso pristali na njihova izsiljevanja. Zakaj tudi on ni bil tega sposoben in je raje dopustil, da je država pravzaprav servilni interesni aparat? V čem so Poljaki toliko pametnejši? Verjetno lahko v bodoče spet pričakujemo podobno taktiko globalnih igralcev farmacevtske industrije pri izžemanju državnih proračunov.

Obžalujem, da opozicija po pasje ne ugrizne v škodljivo obnašanju Miklavčiča, ki ga je celo javno priznal. Kaže, da so ocenili, da je več političnega kapitala v zoofiliji. Janšev centralni štab je tokrat odtaval in raje kot o milijonih davkoplačevalskega denarja vrženega dobesedno v zrak, v nekem polsnu razmišlja, kako v praksi zgleda porivanje dildov v pse? Fuj!

Škoda, celo sam bi jih podprl in zahteval Miklavčičevo glavo.

p.s. Tudi mene je ugriznil pes. Ne boste verjeli, “prijazni” dalmatinec.

12 februarja, 2010 - Posted by | Slovenija

24 komentarjev »

 1. Vuf, vuf. BEEE, BEEEEE, BEEEEEEEEEEEEE.

  Komentar od bla | 12 februarja, 2010 | Odgovori

 2. Turk predsednik Slovenije takoj odlikovat posmrtno kolega Barićevića

  Komentar od garač | 12 februarja, 2010 | Odgovori

 3. Ta naš turk in pahor, so verjetno hodila z kmetijskim ministrom in glavno veterinarsko inšpektorico ter kresalko na erotične seanse….

  A kaj ko so bili psi prisiljeni v prostitucijo.

  A levičarji se ne dajo. začeli so trditi, da je to vse zarota katoliške cerkve. Kot vedno se ve, kdo je zmeraj kriv za neuspehe naše levice.

  V sex me je prisili sam kardinal Rode. Se zgovarjajo eni

  HA HA HA

  LP

  Komentar od donkarlos | 12 februarja, 2010 | Odgovori

 4. Človek ti lepo odgovori, čemu je to ena najpomembnejših političnih tem v samostojni državi, a ti zopet ne moreš ustaviti svojega cenzorskega nagona.
  http://www.finance.si/270828/%A9entflorjanski-Bulmastifi

  Če pa te tako zelo skrbi za denar, si nekam čudno tiho ob enormnem zadolževanju države, ki bo Bulale pripeljalo v stanje Grčije najkasneje do 2015.

  Komentar od mbf | 12 februarja, 2010 | Odgovori

 5. sskj niso pisali tako izredno razgledani ljudje, kot si ti, zato pa je noter tudi ta pomen izraza sodomija, ki se v nekaterih primerih uporablja tudi za označevanje homičev in to ni pogruntavščina sskjja.

  Komentar od lol | 12 februarja, 2010 | Odgovori

 6. Sodomy (pronounced /ˈsɒdəmi/) is a term used today predominantly in law to describe the act of anal sex, oral sex, or zoophilia.

  Komentar od mbf | 12 februarja, 2010 | Odgovori

 7. ja glej ga zlomka, če vse tak zanima tale fuckin sodomija je tale možakar Pier Paolo Pasolini posnel en film z naslovom 120 dni sodome ali Salo ou les 120 journées de Sodome si ga cuknte z neta v trgovino po čipseka pirčeka si poglejte tole,
  prikaz je nazorn iz izkušnj vam povem, da čips bo ostal pirček tudi. kar se cepiva tiče je vprašanje kaj je bila tista lizika z katero so nas premamili v tako pogodbo, zgleda da vsak vonj po denarju pa se že vsi politiki vrtijo v krogu ko eni zasanjani derviši. ja cerkva igra na karto poštenih rimokatolikov, ki se zgražajo nad nedavnimi dogodki. bomo rabl mnde kako bratsko navezo Kačinski počas.

  Komentar od sasopoet | 12 februarja, 2010 | Odgovori

 8. Zame je to najpomembnejša zgodba ta hip. Gotovo, termoelektrarna, slabo zgrajene avtoceste, luknja v proračunu, to je vse zelo pomembno, ampak resnica je takšna, da tako kot pri Bariševiču in njegovih psih, na vseh področjih v Sloveniji vse deluje na podlagi zveze, zakulisnih pritiskov, itd.

  Tale zgodba nam podaja ogledalo slovenske družbe, predvsem elite, v vsej njeni perverznosti. Naučili se itak ne bomo nič.

  Komentar od jin | 12 februarja, 2010 | Odgovori

 9. @bf:

  Tvoja interpretacija sodomije se sliši, kot bi jo pisal nek zafrustrirani srednjeveški župnik. Vsako obliko seksa, kjer je v ozadju polnoletnost in prostovoljnost, nihče nima pravice klasificirati v neke perverzne nivoje.

  Kaj nisi ti liberalec? Očitno bolj tiste sorte, ki liberalnost razume preko kapitala in ne preko vsakdanjosti malega človeka.

  Komentar od ateistek | 12 februarja, 2010 | Odgovori

 10. jaz ne bi tako ostro potegnil ločnico med primerom glaxo-cepiva-miklavčič in ljubeznijo do bullmastifov. Oba primera imata grozljivo skupnega to, da pokažeta kako je slovenska elita povezana in vehementno nad zakoni te države. Pričakovati od opozicije, da bo napadala servilnost in podložnost politike in uradnikov v občevanju (lahko to beremo tudi kot sodomijo) z zdravniškim, farmacevtskim ali gradbenim lobijem – tremi bullmastifi zadnjih 15 let – je zanjo bolj tvegano kot moralizirati. Tako pozicija kot opozicija delujeta po zakonu krdela .

  Komentar od Dean | 13 februarja, 2010 | Odgovori

 11. Jasno je, da Aleksandre (Saše) B. drugi ogriženci, ki so še pravočasno ušli psom in gotovi smrti; tem se je zaradi perverznih seans elitnih homičev dokončno utrgalo; ne bodo tožili.

  So si pa lizali rane in psiho več kot teden dni, potem pa so prišli v javnost, lagat državljanom. In taki vodijo levico? Proti takim je še srednjeveška inkvizicija angelski zbor.

  Komentar od mi-ya-gi | 13 februarja, 2010 | Odgovori

 12. […] ateistek je na svojem blogu ob tem pred dnevi zapisal tole: Namreč, medtem, ko se vsi ukvarjamo s tem ali so bili neki psi obdelani z dildom ali ne in zakaj […]

  Pingback od Primer Baričevič je najpomembnejša zgodba ta hip : Jinov svet | 14 februarja, 2010 | Odgovori

 13. @Mi-ya-ge:

  Perverzne seanse elitnih homičev? Kaj zdaj to pomeni? Gre za diskvalifikacije gayev po sistemu-ker-je-heteroseksualec-Fritzl-posiljeval-svojo-hčer-to-delajo-vsi-heteroseksualni-očetje- ali pa gre zgolj za ponesrečen izpad homofobije?

  In ne omenjaj “angelskosti” inkvizicije, lepo prosim. To lahko kvečjemu pomeni, da si tako zaplankan v katoliško cerkev, da sploh ne veš, kaj je inkvizicija počela. Nič ne more biti angleskega v primerjavi z njo. Niti širjenja anusov psov.

  Komentar od ateistek | 14 februarja, 2010 | Odgovori

 14. Tole se vrti na netu:

  ————————————

  Pridružimo se !

  Obvestite prijatelje in znance.

  V SPOMIN JOY, ATOSU IN ATLASU

  SOBOTA, 20. februar PREŠERNOV TRG, Lj in druga večja mesta po Sloveniji (cel dan).

  Prižigimo svečke kot OPOMIN IN NESTRINJANJE s tem, kar je afera potegnila za sabo: – nemoč nebogljenih nasproti tistim, ki imajo moč – nesposobnost in skorumpiranost vpletenih v zadevo – pritiski na medije, da se o tem ne piše – sprenevedanje in poskusi utišanja.

  Za svobodno Slovenijo !

  Danes nas ogrožajo notranji nacisti, fašisti in ostali -isti !

  Stopimo skupaj v bran naši domovini, našim družinam, našim tradicionalnim vrednotam !

  ——————

  Gremo ?

  Komentar od mi-ya-gi | 19 februarja, 2010 | Odgovori

 15. Ne zganji bedarij.

  Komentar od Tomaz Z. | 19 februarja, 2010 | Odgovori

 16. Tradicionalne vrednote? A to je tisto, ko kak kmet v seniku vaške idile naskoči kozo?

  Komentar od ateistek | 19 februarja, 2010 | Odgovori

 17. Ah kje, tradicionalna vrednota bi v tem primeru bila disfunkcionalna druzina kjer je ata pijanc in vsak vecer ko pride domov premlati zeno in mulca.

  Komentar od Tomaz Z. | 20 februarja, 2010 | Odgovori

 18. Pri štoriji z zdravili je najlepše to, da narod ni nasedel politikom in njihovim podrepnim zdravnikom.

  Komentar od Gorazd | 20 februarja, 2010 | Odgovori

 19. nove zdravniške insajdrske fore: kurca nema pa se iživljava, pes ti brado lizu, mater ti pasjo, nejbo muca al pa pjesek sam da je mjesek….in podobno

  Komentar od sasopoet | 20 februarja, 2010 | Odgovori

 20. Če se je kdo znašel znotraj definicije “elitni homiči”, naj bo kar užaljen.

  Primerjava s srednjeveško inkvizicijo vam ni pogodu?

  Lahko se uporabi tudi primerjavo z rjavosrajčniki ali gulagi, če vam je ljubše. Ljudem, ki danes vodijo levico v Sloveniji, bi še Dolfe zavidal in se zgledoval po njih (ali pa je obratno?).

  Komentar od mi-ya-gi | 1 marca, 2010 | Odgovori

 21. @mi-ya-gi:

  Ti si kar daj duška, elitni heteroseksualec 🙂

  Komentar od ateistek | 1 marca, 2010 | Odgovori

 22. Duška? Elitni? Prosim te, uporabi možgane.

  Elita se trudi pomesti vse skupaj pod preprogo, zato ne morem biti elita, kajne?

  Bistvo zadeve ni v spolni orientaciji ali spolni pripadnosti vpletenih, na kar si se obesil, ampak v ustvarjanju kastnih razredov in razlik med državljani. Tega v socializmu, na katerega se vpleteni radi sklicujejo, ni bilo ali pa vsaj ni bilo tako vidno.

  Komentar od mi-ya-gi | 21 marca, 2010 | Odgovori

 23. V socializmu da ni bilo razrednih razlik med drzavljani? Pha! 😀 Ti pojem “javna tajna” kaj pove?

  Komentar od Tomaz Z. | 26 marca, 2010 | Odgovori

 24. @Tomaz Z – mi.

  Pa tebi pojmi: pometanje pod preprogo in spuščanje megle kaj pomenijo?

  Komentar od mi-ya-gi | 16 aprila, 2010 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: