ateistek

Sumljivo mežikanje

Grozljivo navidezno obračanje oči, ki je nastalo zaradi zanič kvalitete videa ali pa…Ja, pa kaj še! Tudi, če bi bilo posneto v HD kakovosti, je neverjetno. Nekdo se trudi, da bi nam dokazal, da so nekateri ljudje v resnici………..reptili. Hecno je, da v posnetku govorijo o implantaciji mikročipov v vojake.

Kvečjemu mu lahko ponudim idejo za ZF knjigo;

Nekoč so živeli dinozavri. In tudi danes. Tudi med njimi je bilo nekaj nadvse inteligentnih vrst, zato so nekateri preživeli padec asteroida. Medtem, ko so oni izpopolnjevali znanje več milijonov let, je evolucija vmes navrgla tudi človeka. Ko so ugotovili, da ima tudi on možnosti za razvoj inteligence, so se namesto iztrebitve odločili infiltrirati med ljudi, z visoko tehnologijo prevzeti njihovo obliko ter jim, zaradi lastnega ugodja in dobrobiti, v popolnosti vladati preko religije, gospodarstva in politike.

Pravzaprav sploh ne bi bilo slabo kaj takega prebrati, le napisati jo je potrebno prej in v to okolje umestiti neko zanimivo zgodbo. Hm. In potem bi lahko prebrali, da je papež eden glavnih reptilov. Jeeah! Čeprav bi bila potem vsa nemorala in hinavščina sveta tudi lažje opravičljiva, saj tako papež kot britanska kraljica, vsi ameriški predsedniki in tisti nesramno bogati en odstotek prebivalstva sveta oz. reptilov, zgolj skrbijo za preživetje svoje vrste, mi, neumni ljudje, pa smo jim sredstvo. Pravzaprav bolj legitimno, kot je to sedaj.

19 novembra, 2009 - Posted by | Vsega po malem

9 komentarjev »

 1. V resnici ne gre za reptile temvec za orjaske mutirane rdece musnice, ki so nastale po cernobilski nesreci.

  😀 😀 😀

  Komentar od Tomaz Z. | 22 novembra, 2009 | Odgovori

 2. Poglej to:

  Voditeljica se nam pred očmi spremeni v reptila 🙂 Slaba kvaliteta videov nam še kako razdivja domišljijo. No, vsaj nekaterim.

  Idejo so pa verjetno črpali od tukaj (John Carpenter, hud film “They Live”, 1988). Film, ki ga je v prenesenem pomenu potrebno jemati še kako resno.

  Komentar od ateistek | 22 novembra, 2009 | Odgovori

 3. Pomoje prej kaksen David Icke 😉

  Komentar od Tomaz Z. | 22 novembra, 2009 | Odgovori

 4. Sej knjiga je sigurno kakšna, toda obstaja tudi odlična serija s to tematiko imenovana: V

  Komentar od T4h10n | 22 novembra, 2009 | Odgovori

 5. @Tomaz Z.

  Sem se prav zabaval, ko sem gledal nek dokumantarec o Ickeyu, kjer so ga pri gostovanju v ZDA, napadli ameriški židje, češ, da s temi svojimi vladarskimi reptili v resnici mislil njih in dosegli prepovedi njegovih predavanj.

  Kako so se hitro izdali 😉

  Sicer pa, če zanemarim te reptile, David icke velikokrat pove dosti pametnega in logičnega.

  Komentar od ateistek | 22 novembra, 2009 | Odgovori

 6. Sicer pa, če zanemarim te reptile, David icke velikokrat pove dosti pametnega in logičnega.

  Tud’ slepa kura zrno najde. Ampak je se vedno slepa.

  Komentar od Tomaz Z. | 22 novembra, 2009 | Odgovori

 7. Bolj spoštujem slepe kure, ki najdejo zrno, kot tiste, ki dobro vidijo, pa ga ne najdejo nikoli.

  Komentar od ateistek | 23 novembra, 2009 | Odgovori

 8. Icke je bil, preden je začel kvasiti o reptilih, znan novinar in je še vedno zelo dober govorec. Tako ni slepa kura, ampak z izjemno mero pronicljivosti govori o političnih dogodkih. Zaradi te prepričljivosti veliko ljudi potem sploh ne opazi groznega števila nebuloz, ker so prehodi zelo mehki in dobro načrtovani. Tako izgleda vrhunski manipulator. Osebno bi bil, če bi že verjel v zarote Ickeyjanskih razsežnosti, prepričan, da je njegov namen preusmerjati pozornost z resničnih problemov. Ker ne, pa se mi zdi očitno, da mu je tista prometna nesreča pred leti pustila trajne posledice.

  Komentar od Bruto | 3 decembra, 2009 | Odgovori

 9. Mnogo od tistega, kar pove Icke, je povsem na mestu in ima globlji psihološki pomen. Na žalost pa, kot ugotavljajo komentatorji pred mano, vse pokvarijo tisti nesrečni kuščarji v človeški podobi. Dvomim pa, da bi bil Icke sploh zanimiv, če v svojo politično filozofijo ne bi vpletel še vsega tistega, kar buri domišljijo in meji na paranormalno paranoidnost. Dejansko je Icke iznašel idealno tržno mešanico – če bi govoril samo o kuščarjih, ga nihče ne bi jemal resno, in če bi samo odlično analiziral družbeni ustroj, politično realnost in psihološke osnove manipulacije, bi bil zanimiv samo za posamezne marginalne svobodomislece oziroma intelektualce.

  Icke zelo verjetno manipulira, včasih imam občutek, da pravzaprav samo preizkuša svojo lastno teorijo manipulacije. Zadeva je včasih prav groteskna. Kot bi hotel reči – dejstva, ki vam jih pripovedujejo drugi, so v resnici laži. Iluzija zakriva resničnost,ki je še veliko bolj neverjetna, kot tisto, kar sicer že mislite, da vam nočejo povedati. Predvsem pa Icke, v stilu apokaliptičnih prerokov, zna odlično vzdrževati suspenz. Zato mu uspeva že toliko časa prodajati skoraj isto zgodbo. Vsaka globalna politična ali gospodarska kriza še pomaga stopnjevati tempo in je običajno tako zelo ciklična, da je že kar predvidljiva. Tudi kapitalizem deluje na principu suspenza. Na pričakovanjih in strahu vlagateljev. Pričakovanje rasti, napovedovanje konca, kriza, depresija, ponovna počasna rast, optimizem, napoved nove krize,…in seveda, svetovna zarota, ki vse poganja iz ozadja…ljudje sprejemajo tudi najbolj bizarne razlage, če so le dovolj enostavne in je krivec za njihove povsem subjektivne težave nekdo drugi!

  Komentar od Marko | 3 decembra, 2009 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: