ateistek

Janševa poroka

Urška in Janez He, he, z mamo sva točno 20 let narazen. No ja, še en mesec in 11 dni več. Torej toliko kot ta dva golobčka.

Si pa ne predstavljam komentarjev in zgražanj, če bi imeli 50 letno – bivšo in kot kaže trenutno tudi bodočo – premierko, ki bi se poročila z 20 let mlajšim tipom. Ampak, oplojevalcem, ki si privoščijo precej mlajše meso, je to oproščeno, saj se drugi oplojevalci hitro radi z njim identificirajo, ker si sami želijo enako. Ne vem, če sem tudi sam kaj boljši pri “ovohavanju mlajšega”, ampak jaz nisem znana oseba in še manj moralni desničar, ki bi indoktrinacijsko hodil k mašam ali imel cerkveno poroko, kjer bi nekomu obljubljal praviloma zlagano večno zvestobo, vesolje mi pomagaj.

Kaj pa Janševa poroka kot razredčen mačo berluskonizem? Ko si enkrat starejši, je to verjetno res najboljše zdravilo za vdih nove življenjske energije. Če pa imaš ob tem tudi dober položaj in veliko šuška, pa še toliko bolje. Ampak, je Urška videla zadnje poročilo o “revščini” svojega papija, lol? Verjetno ve veliko več o papijevem premoženju kot vsa takšna cenena poročila, ki luč dneva ugledajo zaradi populističnih potreb. Ne smemo vendar imeti pomislekov na njen izostren čut.

Punca, uživaj. Pametna si. Vsaj recesija bo šla zate hitreje mimo.

4 julija, 2009 - Posted by | Slovenija

Zaenkrat še ni komentarjev.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: