ateistek

Sarah pred klavnico

Je kriva jeza, ker je izgubila na volitvah in jo zdaj kaže nad purani? Ali pa so Američani že tako navajeni na McDonalds mašinerijo, da se jim ne zdi nič nenavadnega, ko vidijo kaj takega in sploh nimajo občutka, da je s to sceno karkoli narobe? Mogoče se je Sarah odločila preiti med demokrate in nam s purani simbolično pokazati, kaj je počela republikanska zunanja politika v preteklih osmih letih?
Če pa res hoče biti zgolj provokativna, ji predlagam, da naslednjič posname intervju, kjer se bo v ozadju vrtel seks v živo, ki je za ljudi njenega, čistunskega kova bolj šokanten kot drobljenje glav puranom. Vsaj za mišjo dlako mi bo ljubša.

21 novembra, 2008 - Posted by | Vsega po malem

2 komentarja »

  1. Sarah je predstavnica tovrstne psihopatije itak, zato se tudi razkazuje na tak način. Je znana po strasti do lova vseh sort, bila ji je pa podtaknjena tudi simulacija klica Sarkozyja, pri čemer jo je spiker v vlogi Sarkozyja med drugim povabil na zabavno druženje ob lovu na tjulnje, čemur je naivno primitivna Palinova na vsa usta pritegovala, kako se veseli tega dogodka in sploh komaj čaka, da se skupaj udeležita zabave. Preprosto je sadistično primitivna na kubik in demokratom jo je bilo toliko lažje namakati, saj se ona vseh podobnih neslanosti niti najmanj ni niti sramovala, kar pomeni, da je psihopatija toliko hujša. Jap!

    Komentar od Simona Rebolj | 21 novembra, 2008 | Odgovori

  2. @Simon: Vsekakor tole ni zgolj naključje.

    Komentar od ateistek | 22 novembra, 2008 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: