ateistek

Moteči levi volivci

Bivši, vse bolj nevrotični premier, ki se ne želi sprijazniti z volilnim rezultatom, se je spravil v obračunavanje z volivci levih strank. Sicer se poslužuje obrobnih, ideoloških medijev, kot je recimo radio Ognjišče, pa vseeno so njegove ocene zame, kot enega izmed takih volivcev, več kot žaljive. Suverenost moje odločitve je namerno spravil pod vprašaj ali se celo norčuje iz nje, s tem, ko govori, da so name vplivali tranzicijski kapital in botri iz ozadja. S tem hoče povedati, da ne znam stati za svojimi odločitvami ampak sem zmanipulirano revše. Resnično ne vem od kje si jemlje pravico takega nesramnega žigosanja in iskanja krivcev za svoj neuspeh. Ne le, da se je v svojem mandatu spravil na drugače misleče novinarje in pravico do njihove drugačne usmeritve, kot bi si jo on želel – in s tem presegel vsa svoja pooblastila- smo tudi volivci levih strank bedaki z opranimi možgani, ki po neki čudni logiki motimo njegovo, očitno več kot pričakovano, volilno zmago. Predlagam mu, naj nas kar zamenja in vsakomur, ki je kdaj kupil Dnevnik, Delo ali Mladino, odvzame volilno pravico saj je očitno z vsemi nami nekaj narobe. Z njim pač ne. Mogoče se bo potem zgodil volilni izid, kjer bo dobil vsaj 105% glasov in bo egu končno zadoščeno.

Torej, spoštovani bivši predsednik vlade: Z vso prisebnostjo, ki jo premore moja politična odločitev izjavljam, da NIHČE od rdečih, bogatih fosilov iz mračnega, vsemogočnega ozadja ni vplival na mojo suvereno odločitev koga bom volil. Želiš tudi notarsko overjeno? Priložim še psihiatrično potrdilo?

26 septembra, 2008 - Posted by | Slovenija

8 komentarjev »

 1. Psihiatrično potrdilo potrebujejo kar gospod bivši premier sami. 😉

  Naj cepeta, qrc ga gleda.

  Komentar od badabum | 26 septembra, 2008 | Odgovori

 2. Če si se sam odločil za svojo izbiro vsekakor ne sme nihče oporekati tvoji odločitvi (tudi Janša ne, kar pa mislim da tudi ni storil).
  Je pa upravičeno razmišljanje, kaj je “narobe” z volilnim telesom, ki se je precej očitno prerazdelilo po odločnejšem nastopu Kučana in Jankoviča. (poglej si raziskave vsakodnevne Ninamedie v tednu pred volitvami)
  Še enkrat poudarjam: ni pod vprašanjem legitimnost in legalnost volitev, ali pa odločanje volilcev na podlagi agitiranja določenih posameznikov – ob tem je pomembnejše vprašanje ali in koliko prebivalstvo (volilci) razmišljajo o prihodnosti, če pa se tako velika množica (nikakor ne vsi!!) obrnejo le na podlagi “priljubljenosti” enega, dveh podpornikov.

  Komentar od anzevovk | 26 septembra, 2008 | Odgovori

 3. Nekatere nas je k izbiri prepričal kar sam premier, enako kot njegov predhodnik, štiri leta nazaj.
  Obstajamo tudi taki, ki nismo pripravljeni vedno in za vsako ceno voliti ene in iste opcije. Ker ne prenašamo najbolje pretirane oblastne arogance, si pač pridržujemo pravico, da glasujemo za (trenutno) manjše zlo.
  tako, kot je Rop svojčas mislil, da je popolnoma samoumevno da ostane na oblasti, očitno tudi Janša sedaj ni dojel, da pred štirimi leti ni dobil le glasov vernikov, ampak tudi marsikaterega skeptika.
  Vernikov ene ali druge strani je na srečo premalo, da bi bilo mogoče dobiti večino zgolj z njimi.

  Komentar od suum | 26 septembra, 2008 | Odgovori

 4. Jaz se pa kar delno strinjam z njim. Na mojo odločitev o tem, da naj volim LDS, so vplivali tako mediji kot politiki (no, eden). Namreč, njegov zadnji intervju v Dnevnikovem Objektivu me je dokončno prepričal, da države ne more voditi psihično neuravnovešena oseba z diktatorskimi težnjami.

  Komentar od Dali_Mili | 26 septembra, 2008 | Odgovori

 5. Pa naj se mi že enkrat skine s hrbta, ta JJ. Mislim, vse to njegovo razsajanje “Me, myself and I” je že TU MAČ!

  Komentar od PF | 26 septembra, 2008 | Odgovori

 6. Mislim, da ni vreden več naše pozornosti. Svoje smo naredili. Je pač nevrotičen narcis, ki svojih zmot ne bo priznal.

  Komentar od krtek | 26 septembra, 2008 | Odgovori

 7. Jap! Tudi jaz kljub temu, da sem Ljubljančan, nisem ne premožen, ne čefur, ne delam v državni službi in nisem zaveden by temne sile iz ozadja.

  Qrc, s kreditom za nakup nepremičnine z ročnostjo odplačila 25 let – za 50 kvadratov letnika 67′ – klenim slovenstvom dokazljivim za nekaj kolen nazaj (WTF – da tole res pišem!?) in visoko tehniško izobrazbo se težko uvrstim v katerokoli izmed kategorij odklona od prave poti, ki so mi na voljo in s katerimi SDS-ovci opravičujejo svoj poraz na volitvah.

  Tolk o delitvah in delilcih.

  Komentar od enxen | 27 septembra, 2008 | Odgovori

 8. nate seveda ni nihče vplival ane, ko sedaj gladam pahorja vidim da zna samo obračati neke navčene fraze in mahati z manšetnimi gumbi pripetimi na snežno belo srajco.
  čas bo pokazal kdo je bedak in kdo ne

  Komentar od borutov-sosed | 22 decembra, 2008 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: