ateistek

Vse najboljše, gospod predsednik

Ob srečanju z Abrahamom, vam želim čim več uspešnih in mirnih let. Glede na vašo izjemno zagnanost za čim boljšo prihodnost Slovenije, ne dvomim, da bo to najbolj izvedljivo, če kritično nastopate kot opozicijski poslanec. Ker ste znan borec za demokracijo, pravico in izvajanje zakonov, kar je poneslo našo slavo celo na Finsko, vam želim, da zakoni v čim večji meri srečajo tudi vas. Saj veste, če jih sami niste deležni, jih je težko odrejati drugim.
Zaradi stresnih, nadvse krivičnih konstruktov, ki vam jih nezahvalna javnost, ki se je očitno ne da niti zamenjati niti spametovati, kar naprej kuha in bo, kot kaže, to počela tudi v prihodnje, vam želim predčasno upokojitev. Tako boste ob visoki penziji lažje in predvsem dlje uživali v sadovih svojega pacifističnega življenja z mladim virom ljubezni, preden bodo o vas z veliko črko, v zgodbi o uspehu, pisale zgodovinske knjige.

17 septembra, 2008 - Posted by | Vsega po malem

2 komentarja »

  1. V tale košček torte ugriznem tudi jaz. Da pa ne bom jedla kot pujs, sem si šla svoje vilice že kupiti na predčasne volitve.

    Komentar od channah | 18 septembra, 2008 | Odgovori

  2. @channah: Letos so bile predčasne volitve res nadvse popularne. Upam, da to napoveduje množično udeležbo v nedeljo…Vreme bo, kot pravijo vremenoslovci, oblačno, kar je dobro 🙂 . Da se ne bi zgodilo kot pri referendumu za Nato, ko so ljudje raje šli pijančevat v Planico kot odločati o tej proračunski pijavki…

    Komentar od ateistek | 18 septembra, 2008 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: