ateistek

Tresla se je gora…

Od ciklona Gula k sreci ni bilo nic. Sel je mimo otoka. Turisticni delavci se pritozujejo, ces, da imajo zaradi slabe napovedi oz. panike izpad prihodka, saj letalisce ni delalo cel dan. Vremenarji se branijo, da so napovedi izdali v skladu z drzavnimi zakoni. Res je bil blizu in je kazalo, da gre direktno na nas ampak zgleda da bi bili vsi zadovoljni le takrat, ce bi nas fajn prepihalo in namocilo…Ah, ti ljudje…
So pa od ciklona ostali visoki, vec metrov visoki valovi, ki jih je bilo pravo veselje opazovati, sploh tam, kjer ni koralnega grebena. Madonca, to pa je dogajanje…

Danes je bil praznik. Dan svobode oz. odprave suzenjstva. Domacini so zasedli plaze, ki niso v domeni hotelov, rostiljajo, se veselijo, druzijo…Skratka, eno samo veselje.

Obiskala sva Caselo. Gre za lepo urejen park z raznorazno perjadjo. Ptice s tropskih koncev sveta se kazejo v vseh mogocih barvah. Imajo tudi opice, leve oz. levinje, ce sem natancen, tigra, nekaj kopitarjev, velike zelve… Slikanje vsega nepticjega ponujajo kot safari. Bozanje levinj se posebej placa. Zapeljejo te skozi park, kjer se omenjene zivali prosto sprehajajo (z izjemo levinj in tigrov). Cene so kar zasoljene ampak to se ponavadi od takih parkov tudi pricakuje.
V poznopopoldaneskem casu sva prehodila celotno pesceno plazo Flic en Flaca. Kar dolgotrajen podvig, ki pa zaradi idilicne narave mine hitreje kot bi sicer, ce bi recimo gazil po Ljubljani.
Jutri pa v nove zmage. Predvsem v borbo za cim cenejse prenocisce, saj se vplacani teden v hotelu pocasi bliza koncu.

Celoten povzetek potovanja s fotkami tukaj

1 februarja, 2008 - Posted by | Potovanja

1 komentar »

  1. Doživljam s tabo. 🙂 Super te je takole brati in se že veselim fotk!

    Komentar od PF | 2 februarja, 2008 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: