ateistek

Hauba party

Veste kaj to pomeni, pa niste iz Kopra? Jaz ne bi vedel, če ne bi danes po naključju obiskal omenjeno mesto in se znašel ob glasbeno nadvse hrupnem parkirišču, blizu Popovičevih palm (saj veste, to je tisti drevored palm, ki jih je Popovič pripeljal v Koper, da bi iz njega naredil lepše mesto ala Miami Beach:)). Tam je bilo veliko mladine. Mislil sem, da je tam neka pomembna diskoteka v katero si vsi želijo vstopiti. V resnici pa je iz nekaj odprtih avtomobilov, obogatenih z ojačevalci, prihajala spodnja plesna glasba.

Mularija se je glasno pogovarjala, pila različne, tudi alkoholne pijače in poplesavala pred glasnimi avtomobili. Takega načina zbiranja mladine, ki bi bilo hkrati tako množično, pri nas v Ljubljani še nisem zasledil.

Če bi taka zabava postala organizirana, bi prav prišel tudi kakšen redar, ki bi ga Popovič plačal iz mestnega proračuna. In seveda prostor, kjer ni v bližini okoliških prebivalcev.

Ne vem, gre za primorsko pogruntavščino ali imajo kaj prstov vmes vplivi bližnje Italije? 

Mimogrede: če sem že pri plesni glasbi, me trenutno spodnji  komad zelo poživi in od mene hipnotično zahteva, da ga slišim, če ne tudi malo poplešem, vsaj enkrat na dan:)

9 junija, 2007 - Posted by | Slovenija

Zaenkrat še ni komentarjev.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: