ateistek

RTVSlo pa nič

Berem v Dnevniku odkritje, kako je Janez Podobnik dosegel izplačilo 1,1 milijona evrov proračunskega denarja zasebnemu podjetju PUH pri sanaciji plaza v Logu pod Mangartom za dela, ki jih država sploh ni naročila. O tem je poročala tudi POPTV. Slivnikovo Delo tudi ni še nič pisnilo o tem.

Kaj pa RTVSlo, ki jo plačujemo davkoplačevalci? O tem do danes tam nisem zasledil ničesar. Trenutno je tam “udarna” novica, kako imamo delovno vlado, ki je obiskala Pomurje. Na teletekstu tudi nič. Pa ne mi reči, da je to obrobna stvar? Opozicija, zakaj spite?

Počakajmo še malo, dokler Janša in Podobnik skupaj ne sedeta in napneta možgane (če bodo seveda ostali mediji vse bolj drezali v to temo), kako zadevo predstaviti javnosti da ne bo politične škode ter pokličeta programski svet televizije. Takrat verjetno tudi RTVSlo vskoči….

21 februarja, 2007 - Posted by | Slovenija

3 komentarji »

 1. A se čudiš? Saj se spomniš, na kaj so nkateri pred rederendumom o RTV brezuspešno opozarjali: javno – državno, to je vladno.

  Ampak temu se danes raje reče: uravnoteženo.

  Bruh!

  Komentar od PF | 21 februarja, 2007 | Odgovori

 2. bruh, res…

  Komentar od dc | 24 februarja, 2007 | Odgovori

 3. No, danes je 28. 2. in se je šele zdaj pojavila ta novica na RTVSlo in kot glavna tema pri Odmevih…Zgleda, da se je konsolidacija misli vpletenih vmes zgodila in prihaja na vrsto pranje možganov…Čeprav sem mislil, da bodo pri izgovarjanju nekoliko bolj izvirni, so posegli po tistem, kar poslušamo že dobri dve leti: kriva je prejšna vlada. Začuda pa se ta prejšnja vlada ne omenja med “krivimi” za uvedbo evra ali visoko gospodarsko rast…..

  Komentar od ateistek | 28 februarja, 2007 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: