ateistek

Že videno prihaja na RTVSlo

jonaskvadrat_sidebar.png Kaj? Jonas bo po novem vodil milionarja na RTVSlo?

Ok, populistična Piramida je dosegla kar precejšnjo gledanost in je bila novost v slovenskem prostoru za vse, ki ne spremljajo hrvaške televizije. Piramida je rezultat tržnega zagona nacionalke po novih prijemih (kot kaže sem spada tudi papagajsko posnemanje), ki ima s ponovnim prihodom Jonasa očitno dolgotrajnejši polet. Kar težko se je navaditi na vse te fluktuacije, ki si jih privoščijo TV uredništva in raznorazni TV voditelji. Ko bom naslednjič videl Jonasa voditi milijonarja, se bom kar težko navadil, da pravzaprav gledam RTVSlo.

RTVSlo se poslužuje vseh mogočih trikov za borbo proti komercialnim televizijam. In če jih že rada posnema, ne vem zakaj tega ne bi naredila pri prisiljeni RTV naročnini. Naj jo odpravi, potem bomo dejansko videli, kdo je bolj uspešen pri tržni borbi in če so taki prijemi res dobri ali pa bomo gledalci tisti, ki bomo prav vsako idejo, neumno ali ne, tiho sfinancirali.

15 februarja, 2007 - Posted by | Slovenija

3 komentarji »

  1. Evo, zaključek naše včerajšnje debate: dobrodošel nazaj. Pa te je zadela slovenska realnost. 🙂

    Komentar od Position.Female | 15 februarja, 2007 | Odgovori

  2. Ja, blagor se meni:-)

    Komentar od ateistek | 16 februarja, 2007 | Odgovori

  3. Po Direktu (saj ne, da ga berem ampak mi je slučajo prišel pod roke v planinski koči na Dobenu ob pitju toplega čaja) naj bi Jonas dobil za 40 oddaj bivših 18 mio sit. Višino honorarja je generalni direktor skrival in zabičal vsem, da so tiho, a k sreči se vedno najde kdo, ki ima zaradi takih ali drugačnih razlogov, dolg jezik. Zelo sporno je, da se honorarji skrivajo, saj je to tudi denar vseh nas, ki smo prisiljeni plačevati naročnino. Zgleda, da tega generalni direktor ne ve. No, saj če se spomnimo njegovih besed ob nastopu mandata, da ni zelo poučen o problematiki RTVSlo, bi še celo držalo.

    Komentar od ateistek | 1 marca, 2007 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: