ateistek

Dan D in Dali

Danes je krasen dan za odhod. Nekam, kjer številke izražene v kilometrih povedo, da je res daleč. To bo kar moj osebni rekord.

Počasi vzburjenost narašča, ker se podajam v neznano. Prvič grem nekam, kjer bo vse več ali manj odvisno od mene in občutka za “znajti se”. Zdaj ni neke turistične agencije v ozadju čez katero bi se lahko pritožil, če mi kaj ne bi bilo všeč.

Naj razmislim:

10 mikic, troje kratkih hlač, nekaj gat, kopalke, sandali, fotoaparat, maestro kartica, nekaj gotovine, zobna ščetka in pasta, milo, gsm, dva polnilca, velika in mala brisača, potni list, letalska in vlak karta, dva sendviča, vodo bom sproti kupoval, joj, še kaj? Ah, še aktivno oglje, malo šnopčka za čistejši želodec in tekočino za razkuževanje rok…Tam si bom kupil še mleko za sončenje ..Ob povratku pa še nakup naročenih začimb…In vse to bom moral stlačiti v malo večji “ruzak”. Večje potovalke ne pridejo v poštev, ker ne mislim biti samo na enem mestu.

V Bangkoku me čaka 33 stopinj in visoka vlažnost…že vidim, kako bom mikice in gate pral, ker mi bo hitro zmanjkalo svežih..Upam, da bo ob morju kaj boljše.

ČAV!

P.S Ravno danes je 18. obletnica smrti meni dragega umetnika Salvador Dalija, zato nekaj njegovih slik….

dali1.jpgdali2.jpgdali3.jpgdali4.jpgdali5.jpgdali6.jpgdali7.jpg

23 januarja, 2007 - Posted by | Potovanja

2 komentarja »

  1. “Začimbice, začimbice, začimbice, ” si v veselem pričakovanju godemo posvetna-ženska-trojica. Uživaj-maximalno in piši kaj na blog, ko boš na Tajskem prišel do neta: bom visela tukaj gor v pričakovanju novic. 🙂

    Mmmm, saj sem se skoraj nalezla tvoje potovalne mrzlice! 🙂

    Komentar od Position.Female | 23 januarja, 2007 | Odgovori

  2. PS: Ko bo naslednja dražba umetniških del, te povabim zraven: na zadnji so prodajali tudi dve manjši sliki S. Dalija in za… hja, glede na njegov sloves sprejemljivo izklicno ceno bivših 200.000 SIT.

    Komentar od Position.Female | 23 januarja, 2007 | Odgovori


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: