ateistek

Dogodki do leta 2100 po napovedih indijca Swami Dattavadhut

prihodnost-1.jpg Pod roke mi je prišel mesečnik Misteriji. Zakaj ne bi pogledal, kaj mislijo ljudje, ki se jim ponavadi drži kak vzdevek, ki vedno opisuje čudaštvo.

Nekatere prerokbe omenjenega indijca izdane leta 1997 se baje že uresničujejo.

Od leta 1998 indijec napoveduje v svetu preobrat na slaše in opozarja: če terorizem ne bo ustavljen, bodo islamski militantni skrajneži povzročili kaos v Evropi in Ameriki (še kak 11.9. ali kaj?). Od leta 2005 se bo zaostroval odnos med ZDA in deželami Srednjega vzhoda, kar se bo nadaljevalo vse do leta 2040 (očitno bo nafta še vedno “in”). Indija in Evropa bosta pri tem podpirali ZDA, Kitajska pa Srednji vzhod. ZDA se bodo sprva bojevali proti muslimanskim skrajnežem nato pa tudi proti Kitajski, ki jih bo podpirala.

ZDA ne bo nikoli uspelo zavladati v Iraku (Bush, bereš tole?).

V začetku leta 2013 bodo Iran, Pakistan, Sudan, Oman, Kuvajt, Sirija, Jordanija in Savdska Arabija sklenile politični sporazum (le kaj Savdska Arabija, Kuvajt in Pakistan kot zvesta ZDA delata zraven?). Združile se bodo v boju proti Izraelu in ZDA.

Kitajska bo podprla povezane islamske države in jih na skrivaj oskrbovala z medcelinskimi balističnimi izstrelki (nekaj podobnega kot zdaj počne ZDA do Izraela?) . Vsi ti dogodki naj bi vodili v TRETJO SVETOVNO VOJNO (opa bato!), ki se bo skristalizirala v boju med ZDA in KITAJSKO (to mi je nekako logično že danes). Če bo do vojne res prišlo (a torej le ni prepričan, he,he), bo umrlo na milijone ljudi večinoma v arabskem svetu (se mi je kar zdelo, cinično, ampak raje vidim da je tam, ne?). Na koncu bodo muslimanske sile oslabljene, zato bodo iskale pomoč pri drugih deželah.

Leta 2040 se bosta spopadli ZDA in Kitajska in na koncu tega spopada bo med leti 2047 in 2050 osvobojen Tibet (torej, Kitajska bo popušila). Izraelu se obetajo širitve meja, kot narod pa bodo postali še bolj močni in bogati (in verjetno še bolj arogantni).

Leta 2050 naj bi se začela nova doba, saj naj bi iz dežel sveta izkoreninili kriminal in korupcijo (močnoooo dvomim).

Okrog leta 2012 bodo San Francisco, Los Angeles, Kalifornijo, Filipine in Grčijo prizadele uničujoče poplave in potresi. Okrog leta 2020-2021 je velika možnost za rušilne potrese na Japonskem, Španiji, Italiji in Portugalskem. V letih 2025-2026 bo močan potres v morju.

Marca in aprila 2028 bo katastrofalen potres prizadel Južno Azijo, tresenje bo občutil skoraj ves svet, dosegel pa bo celo Evropo, še zlasti ga bodo čutili v Španiji, Italiji in Portugalskem (upam, da Slovenija ni našteta zato, ker mogoče indijec še ni slišal za Slovenijo – Italija je namreč blizu).

Zlasti v notranjosti južne Azije bo za več let zavladala huda lakota. V Afriki (Etiopija, Somalija, Sudan, Zair, Angola, Namibija, Bocvana, Čad, Alžirija in Zambija) bodo pustošile epidemije bolezni, anarhija in lakota. Po letu 2030 se bo za te dežele končno začel razcvet, ki bo doživel poln razmah leta 2050.

Do leta 2030 bo človeštvo doseglo velik napredek v znanosti in tehnologiji. Razvili bodo računalnike, ki se bodo odzivali na človeški govor in omogočili človeku, da pride v stik z višje razvitimi inteligencami, ki bodo posredovali znanje iz različnih ravni nevidnega sveta (se bodo umešali tudi v morebitno vojno?)

Okrog 2030-2035 bo človeštvo iznašlo nova goriva za avtomobile in letala, najverjetneje iz živega srebra (ma, kje je dobil ravno živo srebro?).

Med leti 2030-2040 bodo razvili vozila, ki se bodo dvigovala na mestu brez propelerjev in ne bodo več potrebovala cest (torej Peti element v realnosti, juhuuu, hm, koliko bom takrat star..57)

V prihodnosti bo prišlo do velikih premikov tudi v kmetijstvu. Razvili bodo takšna semena, ki jih bodo zjutraj posadili in zalili, v desetih minutah bodo že pognala v rastlino, že popoldne istega dneva pa bo pridelek pripravljen za žetev in ga bo kmet zvečer lahko pripeljal domov (nisem zadovoljen, rad bi, da se pridelek še sam pospravi).

V Evropi bodo raziskovali vibracije oziroma informacije, znanje pa bodo s pridom uporabljali v medicini. Po letu 2050 bodo začeli tudi z obsežnimi raziskavami čudežnih pojavov. Znanstveniki bodo dognali, da čudeži niso posledica spiritualizma, temveč višje ravni znanosti (pa, pa katolištvo).

Znanost bo dokazala, da je mogoče z uporabo določene kombinacije razpršenih sončnih žarkov, ki prodrejo skozi fino brušen kristal, ustvariti poljuben objekt. To bo domena tako imenovane solarne znanosti.

Razvijali bodo tudi jedrsko znanost. S spreminjanjem atomske vibracije bodo en predmet lahko spremenili v drugega (to so že alkimisti par sto let nazaj vedeli, da se da, samo ne kako). Znanstveniki bodo odkrili da lahko premog z zvišanjem atomske vibracije spremenijo v zlato. Znanost bo tudi ugotovila, kako z uporabo zlitine živega srebra in določenih rastlin narediti zlato (kot kaže, zlato sploh ne bo več vredno ampak ga bodo ustvarjali kar pri šolskih urah kemije, ha,ha).

Po letu 2053 se bodo zbrali intelektualci vsega sveta in skušali ustanoviti novo globalno religijo (le kako bodo v Vatikanu reagirali, he he..?). Temelj bodo načela univerzalne prijaznosti (pred tem se bomo pa univerzalno pobijali v vojnah), človečnosti, ljubezni (mar to pomeni, da bodo mešanci med Kitajci in Američani preplavili svet?), dobrota in vdanost Bogu (tolažim se s tem, da so to napovedi indijca, ne katoličana, ki si drugače predstavlja Boga). To naj bi se imenovala zlata doba.

V zlati dobi bo človek s pomočjo kemije (prosim, ne s pomočjo fizike) lahko letel in hodil, ne da bi se dotikal tal. Pridobil si bo znanje kako živeti s pomočjo nektarja mesečine in energije sončnih žarkov (torej, neke vrste človeška fotosinteza?) Predramila se bo tudi ljubezen do rastlinskega in živalskega kraljestva (ja valda, če jih ne bomo več jedli) ter razumevanje njune govorice.

Okrog leta 2127 bo na Zemljo padel komet ali meteor, kar bo spremenilo orientacijo Zemlje (takrat me že dolgo ne bo več, tko da..).

No, toliko pravi ta tip…Aja, kje so pa kakšne napovedi glede globalnega segrevanja?

prihodnost-2.jpg

16 januarja, 2007 - Posted by | Berem

Zaenkrat še ni komentarjev.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: